Hva skjer når du blokkerer noen på Discord?

Er det noen som irriterer deg på Discord? Du kan blokkere dem når som helst for å hjelpe deg selv. Her er alt du bør vite før du blokkerer noen på Discord.

Personene du deler en server med har lov til å pinge deg eller sende deg personlige meldinger. Du kan når som helst se alle meldingene de har sendt til deg.

Discord gir deg også mulighet til å blokkere noen fra kontoen din i tilfelle du føler behov for det.



Du kan blokkere hvem som helst på Discord enten ved å bruke mobilappen eller skrivebordsversjonen av applikasjonen.

Blokkering av noen påvirker forbindelsen din med den personen på flere måter. I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva som skjer når du blokkerer noen på Discord.

Så fortsett å lese videre hvis du vil vite alt.

Hva skjer når du blokkerer noen på Discord? Hva gjør Blocking On Discord? Hva gjør blokkering av noen på Discord? Kan noen se meldingene mine hvis jeg blokkerer dem på Discord? Hvordan vet du om noen blokkerte deg på Discord? Hvordan bruke meldingsreaksjoner for å finne ut om noen har blokkert deg på Discord? Når du blokkerer noen, kan de fortsatt se meldingene dine på Discord? Kan du venn be om noen som blokkerte deg Discord? Er det en måte å blokkere noen på discord uten at de vet det? Sletter meldinger å bli kjent med noen på Discord? Kan du blokkere noen fra DM i Discord? Konklusjon

Hva skjer når du blokkerer noen på Discord?

Når du blokkerer noen på Discord, vil de bli fjernet fra vennelisten din.

På Discord fjerner blokkering den blokkerte personen fra vennelisten din hvis du er venn med dem på Discord.

Blokkering av noen skjuler den berørte personens meldinger i tilfelle du deler en server med den personen.

Blokkering forhindrer den blokkerte personen i å sende varsler ved å nevne brukernavnet ditt på delte servere ved å bruke '@' eller ved å 'pinge' deg.

Hva gjør Blocking On Discord?

Blokkering av noen på Discord gjør aktivitetene eller kontoen din usynlig for den andre brukeren. Ved å blokkere noen kan du fjerne dem fra vennelisten din og hindre dem i å sende varsler eller varsler til deg.

Meldingene deres blir også skjult for deg hvis du deler en server med dem.

Hva gjør blokkering av noen på Discord?

Blokkering av noen skjuler meldingene fra den blokkerte avsenderen på din delte server. Den tillater også at den blokkerte brukeren ikke kan sende deg noen varsler eller varsler.

Du kan imidlertid få tilgang til 'Blokkerte meldinger'-knappen på Discord-mobilapplikasjonen eller 'Vis melding'-alternativet på skrivebordsversjonen av Discord.

Dette lar deg se alle blokkerte personers meldinger i Discord-applikasjonen.

Kan noen se meldingene mine hvis jeg blokkerer dem på Discord?

Ja, hvis du har blokkert noen på Discord, kan de fortsatt se eller lese meldingene dine. I tillegg kan de også sjekke og finne ut om du er på nett eller ikke.

Hvordan vet du om noen blokkerte deg på Discord?

For å vite om noen har blokkert deg på Discord, kan du prøve å sende dem en melding, eller du kan også bruke meldingsreaksjonene til å oppdage det.

Hvis noen har blokkert deg, vil du motta en feilmelding når du sender dem en melding. Denne feilmeldingen vil gi deg en liste over årsaker til at meldingen ikke kunne leveres.

Årsakene nevnt i feilmeldingen for den ikke-leverte meldingen inkluderer følgende: mottakeren godtar DM-er fra venner, eller du deaktiverte DM-er på din delte server, eller du deler ikke en server med mottakeren, eller mottakeren blokkerte deg.

Men denne måten å finne ut om noen blokkerer deg på er ikke nøyaktig. Den mottatte feilmeldingen er generalisert og forteller ikke den eksakte årsaken bak den ikke-leverte meldingen til den personen hvis noen har slått av.

'Alle kan sende melding', da vil du også motta den samme meldingen.

Les også: Hva betyr slettet bruker på Discord?

Hvordan bruke meldingsreaksjoner for å finne ut om noen har blokkert deg på Discord?

Alt du trenger å gjøre er å reagere på brukerens melding på den vanlige serveren.

I tilfelle personen har blokkert deg, vil ikke reaksjonen din vises, og hvis du ikke er blokkert av den brukeren, vil reaksjonen vises. Du vil oppleve litt vibrasjon på skjermen.

Dessuten vil du motta varselet 'Reaksjon blokkert' på telefonen din når du prøver å reagere på den personens melding som har blokkert deg.

Når du blokkerer noen, kan de fortsatt se meldingene dine på Discord?

Ja, når du blokkerer noen, kan de fortsatt se eller lese alle meldingene dine. Blokkerte brukere kan også finne ut om du er på nett.

Blokkering fører til at brukerens meldinger forsvinner fra skjermen på din delte server.

Kan du venn be om noen som blokkerte deg Discord?

Nei, du kan ikke sende venneforespørsler til den Discord-brukeren du tidligere har blokkert. Hvis du vil sende dem en venneforespørsel, må du først oppheve blokkeringen av dem.

Blokkering av noen på Discord fjerner umiddelbart den blokkerte personen fra vennelisten din.

Er det en måte å blokkere noen på discord uten at de vet det?

Ja, du kan blokkere hvem som helst på Discord uten å gi dem beskjed. Vi hadde sagt dette fordi Discord aldri varsler noen bruker når de ble blokkert av noen.

De kan imidlertid mistenke at du har blokkert dem hvis de prøver å sende meldinger til deg, og hver gang forblir det ikke levert.

Hvis dere begge har en server til felles, kan også den blokkerte brukeren prøve å finne ut av det ved å reagere på noen av meldingene dine.

Så du må være forsiktig hvis du vil skjule denne tingen, siden reaksjonen deres ikke vises på meldingen din som indikerer at du har blokkert dem.

Les også: Hvordan skjule meldinger på discord?

Sletter meldinger å bli kjent med noen på Discord?

Nei, å bli venn med noen på Discord sletter ikke tidligere sendte eller mottatte meldinger med dem.

Du kan manuelt slette bare samtalen din med dem fra din side.

Alle meldingene dine forblir lagret på den andre personens konto som du ikke har blitt venn med med mindre de sletter dem.

Kan du blokkere noen fra DM i Discord?

Ja, du kan blokkere noen på Discord fra DM-chat. For å gjøre dette, må du gjøre følgende:

  • Gå til DM-chatten din og klikk på @brukernavn. Dette vil få opp profilen deres.
  • Klikk på menyen med tre prikker.
  • Velg Blokkere alternativet fra menyen som vises for å blokkere den brukeren.

Les også: Hvordan skjule meldinger på discord?

Konklusjon

Discord er en populær meldingsapplikasjon som har en utbredt brukerbase. Den lar deg koble til andre applikasjonsbrukere på samme måte som andre chatteapplikasjoner gjør.

Du kan enkelt samhandle med vennene dine med meldinger eller kan pinge vennene dine på Discord og omvendt.

Men noen ganger kommer det et behov for å blokkere en person på Discord hvis du føler deg uinteressert i å se meldingene eller reaksjonene deres.

Som andre meldingsapper gir Discord også en enkel og rask måte å blokkere hvem som helst.

Vi har allerede diskutert resultatene av å blokkere noen på Discord i de ovennevnte delene. Vi håper at du finner det verdig å lese denne artikkelen.